Våre medarbeidere og misjonærer i India og Pakistan har daglige utfordringer!

For pastor Alphonse Garbhapu, som bor og har menighet på landsbygden i Srikakulam i Andra Pradesh, er ikke internett noen løsning for å nå ut til folk som er fattige og bor enkelt. I mer enn 5 år har han ledet deltidsbibelskoler for Restoration School of Ministry, RSOM, i Andra Pradesh, Telangana og Orissa. Han gir hjelp til de fattige i distriktet og er med å starte nye kirker. RSOM deltidsbibelskoler har vært redningen for mange i hans nettverk. De tar imot undervisningen og når langt ut med evangeliet, forbi der sosiale medier kan nå.

Pastor Kamalesh Babu og Dr. David Samuel reiser rundt i Chennai-området og sør i Andrah Pradesh og oppmuntrer og underviser lokale RSOM-skoler. Her er det også vanskelig å bruke internett-løsninger. De samles i små grupper og følger myndighetenes råd.

Dr. Thomas George, som er styreleder for Restoration India, holder kontakten med alle RSOM-skolene som er startet, og sammen med pastor Egon har de besluttet at de ikke starter noen nye skoler nå før corona-viruset er på tilbakegang.

Rachel og John Javed i Pakistan hadde siste kampanje 17 mar. De er i bønn og tror Gud for at corona-viruset skal bøye kne for navnet Jesus. Kirker i Pakistan er stengt, og folk samles for å be.

Vi ber om at dere står med oss i bønn for India og Pakistan. Be om beskyttelse og vern for alle som er involvert i Restorations arbeid der.

Vi ber også om din økonomiske støtte, slik at vi kan hjelpe dem der de trenger det mest!

Vær med og hjelp!
MERK DIN GAVE: MISJON
Konto: 1503.42.34997
Vipps: 13465

Les mer på: https://mailchi.mp/4778e1d067ac/vr-med-og-hjelp-vre-innfdte-misjonrer-4658401?e=1a68b56eba

Her er noen bilder fra de siste avslutninger i India i januar, som Egon Davidsen var med på. I alt ca 500 elever som var ferdige med 1 års RSOM deltidsbibelskole.