rsom jollatpatti

RSOM bibelskolene i India vokser i antall, og mange kvinner og menn gleder seg over muligheten til å studere bibelen, og bli utrustet til tjeneste i Guds rike. Visjonen er å starte RSOM-skoler over hele India og trene 1000 arbeidere for å spre det gode budskap i dette store landet.

Pastor Alphonse i Palakhandyam er leder for RSOM sitt arbeid i Andra Pradesh. Fra mai sist år har arbeidet utviklet seg. Flere pastorer har koblet seg på RSOM, nye menigheter har startet og vi ser at pastor Alphonse er en ivrig menighetsplanter og bibelskoleleder. Vi er så glade for denne kontakten og ser et stort potensiale i området. Nå er det startet et nytt kurs med RSOM etter pastorskurset som var her for åtte måneder siden. Det nye kurset har femti elever, fra forskjellige menigheter rundt omkring hovedmenigheten.

Jollarpattai er en liten by ca. 3 km vest for Chennai i Tamil Nadu og RSOM der ledes av Suresh Kumar, som har tatt utfordringen om å være koordinator for RSOM-skolene der. Han har startet en skole i sin egen menighet og underviser og leder to andre skoler i distriktet.