I januar drar Egon Davidsen, med sitt reisefølge Arve Fitjar, til India for å være med på oppstart av Restoration School of Ministry på fulltidsbasis i Chennai og videre til Lahore hvor deltidsbibelskolen til Restoration skal ha sitt nest semester.

Begge besøk vil inneholde offisielle åpningsseremonier og taler, men også undervisning av elevene på begge skoler, som vil få mulighet til å høre gründeren av Restoration tale til dem ut fra visjonen for bibelskolen og videre undervise Guds ord i forskjellige emner.

Møtene vil også innebære inspirasjon for menighetene vi samarbeider med på disse strategiske plassene, og andre viktige møter. Det vil også bli mulighet for planlegging av satsinger for tiden som kommer, både i Chennai, India og Lahore i Pakistan.

Be gjerne for denne turen, at alt det Gud har tenkt skal skje og lykkes vel, og for beskyttelse og salvelse for Egon og Arve.

Det er også planlagt en tur til Kathmandu hvor vår misjonær Namaraj Thapa er i ferd med å starte en bibelskole. Be også for dette at alt skal lykkes og at denne nyåpnede basen skal få en god start.