Restoration School of Ministries India (RSOM) startet flere nye bibelskoler i den sørlige delen av India under lockdown i desember 2020, midt under myndighetenes restriksjoner. Kirkene må følge reglene for fysiske samlinger og må begrense antall folk som kan være sammen.
Studieåret 2020-21 har vi 12 bibelskoler som består av rundt 400 studenter i Tamilnadu, Andra Pradesh, Telungana, Orissa og syv nye skoler som skal åpnes denne måneden i Trichy, Tamil Nadu.
Vi starter snart våre bibelskoler i Karnataka, Vest-Bengal og andre hindi-talende stater. I Andra Pradesh er to skoler klare for avslutning. Andre skoler vil være klare for avslutning innen juli 2021.
Vi har undervisning på tamilsk og telugu for Tamil Nadu, Andha Pradesh og Orissa, og vi arbeider med oversettelse for andre delstater i India – hindi, kannada, bengali og nepali, som forventes å være ferdig innen juni 2021.
Vi ber om forbønn for skolene som skal åpnes i hele India og Nepal. Vi takker Gud for mennesker som deg som deltar i denne store visjonen.
Måtte Gud velsigne deg rikt!

Hilsen fra M. Arul Raj, koordinator for Restoration India